Veelgestelde vragen

Wat kosten jullie?
Dat is verreweg de meest gestelde vraag. We bieden graag maatwerk. Het hangt bijvoorbeeld af van de lokatie, het aantal gasten, de duur en het tijdstip van het optreden, en andere speciale wensen. Maar hé, met één telefoontje kunnen we die vragen samen even doornemen en een goede richtprijs afgeven. Zo gebeurd en het verplicht je nog tot niets!

Zijn jullie beschikbaar voor mijn feest?
Informatie over boekingen en beschikbaarheid vind je op Gigstarter. Daar kun je ons ook kosteloos boeken.

Nemen jullie je eigen geluidsversterking mee?
Uiteraard! 4US staat voor kwaliteit en een optimale performance. Daarom maken we gebruik van geluidstechnici die weten hoe de band wil klinken.

Spelen jullie uitsluitend op eigen installatie?
4US kan vaak ook gebruikmaken van door derden beschikbaar gestelde apparatuur. Om de kwaliteit te waarborgen moet deze apparatuur wel aan bepaalde eisen voldoen. Dit kan in overleg met ons worden afgesproken.

Kunnen jullie een specifiek nummer instuderen?
Verzoeknummers mogen altijd aangevraagd worden, we kijken wat we kunnen doen en of het past in onze playlist.

Hoe lang spelen jullie?
Wij spelen standaard drie sets van zo’n 50 minuten. Afhankelijk van de vraag of de situatie kunnen we ook 1 of 2 (langere) sets spelen. Tussen de sets door pauzeren we kort en draait de geluidsman lekkere muziek, zodat de dansvloer gevuld blijft.

Mogen er andere mensen op de instrumenten spelen?
Nee, er kan wel in overleg gebruik worden gemaakt van microfoons (voor bv een toespraak).

Moet er altijd een podium staan?
Het hoeft niet, maar het ziet er wel veel beter uit. We hebben in ieder geval een vrije ruimte nodig van minimaal zes bij vier meter.

Staat je vraag hier niet bij, bel of mail ons dan even.