Veelgestelde vragen

Wat kosten jullie?
Dat is verreweg de meest gestelde vraag. De richtprijs voor particulieren is tussen de 750,- en 1450,-. Dat is inclusief het licht en geluid dat wij moeten inkopen. De prijs hangt af van de lokatie, het aantal gasten, de duur en het tijdstip van het optreden, reisafstand en mogelijk speciale wensen. Met één telefoontje kunnen we die vragen samen even doornemen en een prijs op maat geven. Het is zo gebeurd en het verplicht je nog tot niets!

Zijn jullie beschikbaar voor mijn feest?
Informatie over boekingen en beschikbaarheid vind je op Gigstarter. Daar kun je ons ook kosteloos boeken. Maar wil je snel weten of we beschikbaar zijn, bel of mail dan even.

Nemen jullie je eigen geluidsversterking mee?
Uiteraard! 4US staat voor kwaliteit en een optimale performance. Daarom maken we gebruik van professionele  geluidstechnici die weten hoe de band wil klinken. Zij zorgen er ook voor dat de band altijd goed in het licht staat. En als je dat wilt, kunnen we ook voor zaalverlichting zorgen.

Spelen jullie uitsluitend op je eigen installatie?
4US kan vaak ook gebruikmaken van door derden beschikbaar gestelde apparatuur. Om de kwaliteit te waarborgen moet deze apparatuur wel aan bepaalde eisen voldoen. Dit kan in overleg worden besproken. We vinden vrijwel altijd een goede oplossing.

Kunnen jullie een specifiek nummer spelen?
Verzoeknummers mogen altijd aangevraagd worden, we kijken of het past in onze playlist en bezetting.

Hoe lang spelen jullie?
Een show van 4US bestaat standaard uit drie sets van zo’n 50 minuten non-stop muziek. Afhankelijk van de vraag of de situatie kunnen we ook 1 of 2 (langere) sets spelen. Tussen de sets door pauzeren we kort en draait de geluidsman lekkere muziek, zodat de dansvloer gevuld blijft.

Mogen er andere mensen op de instrumenten spelen?
Nee, er kan wel in overleg gebruik worden gemaakt van microfoons (voor bv een toespraak).

Moet er altijd een podium staan?
Het hoeft niet, maar het ziet er wel veel beter uit. We hebben in ieder geval een vrije ruimte nodig van minimaal zes bij vier meter.

Staat je vraag hier niet bij, bel of mail ons dan even.