4US – de bandleden

 

Joyce is de stem en het gezicht van 4US. Ze begon als klein meisje met privé zang- en pianoles, zat bij een jeugdzangkoor en deed een aantal jaren mee met het Nederlands Musical Ensemble. Een logisch gevolg was een vakopleiding op het gebied van musical/muziektheater. Ze heeft haar propedeuse behaald aan het Conservatorium en is in 2010 afgestudeerd aan de Willem Nijholt Academie.


Joyce heeft opgetreden bij dinnershows, sportgala’s, proms en diverse musicals. Ook was zij te zien in de tv programma’s Une Voce Particolare, In de huid van, The Winner Takes it all en The Winner is.
Samen met haar zusje Marie Louise runt ze met heel veel liefde en plezier een entertainmentbedrijf en treden ze ook regelmatig samen op als The Dreams.

 

Samen met haar zus Joyce is Marie Louise het stralende middelpunt van 4US.

Op haar 9e ging Marie Louise al naar het Nederlands Musical Ensemble om in meerdere producties te spelen. Bij Lucia Marthas – Institute for Performing Arts ontwikkelde zij zich in verschillende dansstijlen, zoals modern, showdance, musical, ballet, hiphop en tap.
Hierna maakte ze een overstap naar de Nederlandse Pop Academie waar ze haar zang verder ging ontwikkelen. Tijdens de opleiding zong ze in een band waar ze mee optrad, een clip en meerdere singles mee heeft uitgebracht. Inmiddels is zij ook afgestudeerd aan De Dansopleiding te Utrecht.

 

 

 

 

Yvo is sinds 2019 de gitarist van 4US. Hij studeerde gitaar aan het conservatorium van Rotterdam en speelde jaren in verschillende formaties. Een zeer ervaren muzikale gitaarheld dus die zowel de funky licks als de gierende solo’s laat klinken als op de plaat!

 

 

 

Jelle is als drummer de ‘gangmaker’ van de band. Een geschoolde muzikant die in de muziekscene zijn strepen ruimschoots verdient heeft. Zijn dynamische drumstijl en ritmische hoogstandjes bepalen voor een belangrijk deel hoe de band swingt.

 

 

 

In zijn jeugd kreeg Sascha 10 jaar pianoles. Nadat zijn vader hem gitaarakkoorden had bijgebracht, kocht hij op zijn 12e een basgitaar en leerde zichzelf bas spelen.
In 2016 maakte (bas)gitaarbouwer Sander de Gier uit Schiedam voor Sascha een 5-snarige Origin Deluxe. Daarmee legt Sascha samen met drummer Jelle de groove voor 4us.

 

Bas studeerde orgel en piano aan het conservatorium in Utrecht. Hij vindt het heerlijk om naast het serieuze werk lekker los te gaan in 4US. Alles wat geen (bas)gitaar of slagwerk is, vult hij aan in de nummers van de band. Van slick piano’s tot groovy Hammond’s en van high Brass tot gierende synths.
Alle sounds komen natuurgetrouw uit zijn Nord Stage 3Roland Jupiter 80 en Yamaha CP4. Bas zorgt ook voor de vocale arrangementen en zingt samen met Sascha backing vocals.