4US – de bandleden

Joyce

Joyce is de stem en het gezicht van 4US. Ze begon als klein meisje met privé zang- en pianoles, zat bij een jeugdzangkoor en deed een aantal jaren mee met het Nederlands Musical Ensemble. Een logisch gevolg was een vakopleiding op het gebied van musical/muziektheater. Ze heeft haar propedeuse behaald aan het Conservatorium en is in 2010 afgestudeerd aan de Willem Nijholt Academie.
Joyce heeft opgetreden bij dinnershows, sportgala’s, proms en diverse musicals. Ook was zij te zien in de tv programma’s Une Voce Particolare, In de huid van, The Winner Takes it all en The Winner is.
Samen met haar zusje Marie Louise runt ze met heel veel liefde en plezier een entertainmentbedrijf en treden ze ook regelmatig samen op als The Dreams.

Marie Louise

Samen met haar zus Joyce is Marie Louise het stralende middelpunt van 4US.

Op haar 9e ging Marie Louise al naar het Nederlands Musical Ensemble om in meerdere producties te spelen. Bij Lucia Marthas – Institute for Performing Arts ontwikkelde zij zich in verschillende dansstijlen, zoals modern, showdance, musical, ballet, hiphop en tap.
Hierna maakte ze een overstap naar de Nederlandse Pop Academie waar ze haar zang verder ging ontwikkelen. Tijdens de opleiding zong ze in een band waar ze mee optrad, een clip en meerdere singles mee heeft uitgebracht. Inmiddels is zij ook afgestudeerd aan De Dansopleiding te Utrecht.

Jordi

Jordi is de gitarist van 4US. Met zijn Spaanse temperament zorgt hij voor de grooves, pakkende riffs en lekkere solos. Rock, blues, soul, pop… ‘t maakt Jordi niet uit; hij maakt er een feest van!

Jelle

Jelle is als drummer de ‘gangmaker’ van de band. Een geschoolde muzikant die zijn strepen ruimschoots verdient heeft. Zijn dynamische drumstijl en ritmische hoogstandjes bepalen voor een belangrijk deel hoe de band klinkt.

Sascha

In zijn jeugd kreeg Sascha 10 jaar pianoles. Nadat zijn vader hem gitaarakkoorden had bijgebracht, kocht hij op zijn 12e een basgitaar en leerde zichzelf bas spelen.
In 2016 maakte (bas)gitaarbouwer Sander de Gier uit Schiedam voor Sascha een 5-snarige Origin Deluxe. Daarmee legt Sascha samen met drummer Jelle de groove voor 4us.

Bas

Bas studeerde orgel en piano aan het conservatorium in Utrecht. Hij vindt het heerlijk om naast dit serieuze werk lekker los te gaan in 4US. Alles wat geen (bas)gitaar of slagwerk is, vult hij aan in de nummers van de band. Van slick piano’s tot groovy Hammond’s en van high Brass tot gierende synths.
Alle sounds komen natuurgetrouw uit zijn Roland Jupiter 80 en Yamaha CP4. Bas zorgt ook voor de vocale arrangementen binnen de band en zingt samen met Sascha de backing vocals.